• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Fióksín
  3. Hettich fióksín
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Hettich fióksín - bútor felszerelés és kellék

Hettich fióksín - bútor felszerelés és kellék

A Hettich bútorszerelvény gyártó a bútorpántok és a különféle le- és felnyíló szerkezetek mellett a fióksínek specialistája. A Hettich normál és nagyobb terhelésnek kitett fióksín csillapítása megfelel korunk bútoripari elvárásainak, így a fiók könnyedén, akadozás mentesen, és zajos hanghatások nélkül használható, ráadásul a csillapítással ellátott fiókok nagyobb terhelést is elbírnak a csillapítással nem rendelkező fiókokkal ellentétben. A Hettich magas minősége garantált, bútorszerelvény webshopunk pedig gondoskodik a megfizethető árakról. Szakembereknek és magánembereknek, hobbi bútorkészítőknek egyaránt ajánljuk a Hettich bútorszerelvényeket, hiszen szépek, tartósak és árban is versenyképesek.

Hettich standard fióksín

A Hettich gyártotta standard fióksínt a legegyszerűbb és leggazdaságosabb kerekes fióksínhez ajánljuk fa fiókok elengedhetetlen tartozékaként. A Hettich standard átlagos teherbírása 20-25 kg/pár; maga a sín fém, míg a benne mozgó kerekek műanyagok. A sín legnagyszerűbb beszerelt csillapítása a sínbe épített önbehúzós mechanikának köszönhető, ami dupla biztosítékot nyújt a fiók hirtelen kiesése ellen. Ez a biztonsági funkció a kerekeknél lévő ütközőknek köszönhető, amelyek megakadályozzák a kerekek határtalan és gyors mozgását, ütközését. A Hettich bútor alkatrészt megvásárolhatja bútorszerelvény webshopunkban gyors és megbízható házhozszállítással!
Összesen: 6 termék a kategóriában
1 519,02 Ft- 3 180,98 Ft