• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Ragasztó
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Ragasztó - profi minőségű rögzítés

Ragasztó - profi minőségű rögzítés

A modern bútorgyártás és a belsőépítészeti újhullám magával hozott számtalan ötletet, stílust, amit csak kiváló alapanyagokkal és speciális bútor kiegészítők alkalmazásával valósíthatunk meg ipari és magán szinten egyaránt. Az elemek összeillesztését univerzális ragasztókkal végezzük el. A ragasztás technika is egy komoly szakterület, ahol ismerni kell az összeragasztandó felületek fizikai tulajdonságait és az arra alkalmas ragasztók kémiai tulajdonságait. Magánemberként csak akkor fogjon hozzá egyénileg ragasztani, ha ismeri a ragasztó –esetleg az egészségre is kiható- veszélyeit, káros hatásait. A ragasztás türelmet, precizitást és maximális figyelmet igényel. Ezek nélkül ne fogjon hozzá a művelethez!

Henkel ragasztó

A Henkel gyárt és értékesít kifejezetten szakipari- és építőipari, valamint barkácsolásra alkalmas ragasztókat. A cég 1876 óta a professzionális igények kielégítését szolgálja, a bútor kiegészítő (rendeltetésszerű használat esetén) profi és hosszú távú rögzítést garantál a HOLZ-HER élzáró gépekhez is; a termék összetétele: EVA kopolimer ömledék élragasztó. A bútor kiegészítő termékre jellemző: a magas feldolgozási hőmérséklet, a könnyű feldolgozhatóság, valamint a gyors színváltoztatás. A patronos élragasztó gépeken kívül a ragasztóanyag felhasználható továbbá polieszter melanin, PVC, furnér, és vékony éllécek ragasztására is.
Összesen: 58 termék a kategóriában
3 424,12 Ft- 1 915 033,88 Ft

Kinyomó pisztoly

A vegyi anyagok kinyeréséhez nagyon hasznos, vagy inkább elengedhetetlen eszköz
Összesen: 2 termék a kategóriában
25 753,45 Ft- 183 153,25 Ft

Loctite ragasztó

A Loctiie márka méltán híres a magyar piacon, tartós, profi ragasztás, gyors kötés kompromisszumok nélkül.
Összesen: 2 termék a kategóriában
1 476,65 Ft- 10 487,29 Ft