• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Zár
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Zár - bútor szerelvény és alkatrész

Zár - bútor szerelvény és alkatrész

A bútorzár egy biztonságért felelős bútor kiegészítő, mely nagy biztonságban tartja a bútorban tárolt értékeket munkahelyi és otthoni környezetben egyaránt. Zárak utólag is a bútorba építhető elemek, ráadásul lehetőség van a már meglévő zárak cseréjére is. A bútorzár kínálat igen széles, hiszen ezekből nem csak egy, hanem több típus is létezik, mint például a keményzár, az állítható zár, a vitrinzár, a fém bútorzár, a rudas rászegező zár, a hajlított nyelvű zár, vagy akár a lakatolható bútorzár. Ha szeretné biztonságban tudni értékeit, akkor vegyen zárat a bútorszerelvény webáruházunkban, építesse be, vagy a meglévőt cserélje újra, modernebbre!

Strong bútorzár

Biztonság – ez az első szó, ami eszünkbe jut, ha ránézünk egy zárra. A bútorszerelvénynek számos típusa létezik. Annak érdekében, hogy kiválassza a bútorának megfelelőt, ismerni szükséges az adott bútorra jellemző legfontosabb tulajdonságokat és a helyiség környezeti adottságait is. A zárat és a minőségi zár alkatrészeket (például a központi fiókzárat; a szekrényajtóra helyezhető tolórudas zár alkatrészt; vagy a forgó rudas zárat felerősítő elemmel, rozettával és két darab kulccsal) megtalálja bútorszerelvény webáruházunkban, a kiválasztott termékeket pedig a megrendelést követően pár nappal már a kezében is tarthatja!
Összesen: 24 termék a kategóriában
85,08 Ft- 61 491,97 Ft

Hettich bútorzár

A Hettich bútoripari vasalatok a magyar piacon kevésébé eltejedtek a prémium kategóriában,ugyanakkor bátran lehetne őket az első helyre pozícionálni, kimelkedő minőségük és innovatív megoldásaik miatt.
Összesen: 453 termék a kategóriában
500,27 Ft- 5 855 052,50 Ft

SISO bútorzár

A SISO bútorzárak szinte minden lehetséges zárási megoldáshoz szolgálnak megoldással.
Összesen: 26 termék a kategóriában
283,83 Ft- 81 172,01 Ft

Lehmann bútorzár

A magas minőséget képviselő Lehmann zárak legszélesebb palettáját kínáljuk, itt valóban mindent megtalál, ha bútorzárról van szó.
Összesen: 1 374 termék a kategóriában
44,30 Ft- 9 133 307,00 Ft

Elektronikus bútorzár

Az elektromos zárak az utóbbi években egyre inkább előtérbe kerülnek, ha biztonságos és igényes zárási megoldást keresünk.
Összesen: 18 termék a kategóriában
8 234,29 Ft- 888 846,81 Ft

Egyéb bútorzár

Biztonság – ez az első szó, ami eszünkbe jut, ha ránézünk egy zárra. A bútorvasalatnek számos típusa létezik. Annak érdekében, hogy kiválassza a bútorának megfelelőt, ismerni szükséges az adott bútorra jellemző legfontosabb tulajdonságokat és a helyiség környezeti adottságait is. A zárat és a minőségi zár alkatrészeket (például a központi fiókzárat; a szekrényajtóra helyezhető tolórudas zár alkatrészt; vagy a forgó rudas zárat felerősítő elemmel, rozettával és két darab kulccsal) megtalálja bútorszerelvény webáruházunkban, a kiválasztott termékeket pedig a megrendelést követően pár nappal már a kezében is tarthatja!
Összesen: 94 termék a kategóriában
26,61 Ft- 429 254,97 Ft