• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Konzol és tartóelem
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Konzol és tartóelem - bútoripari szerelvény

Konzol és tartóelem - bútoripari szerelvény

Konzol és tartóelem nélkül elképzelhetetlen lenne a bútoripar és a bútor alkatrészeket forgalmazó cégek kínálata. Jelentőségét jól mutatja ennek a bútorszerelvénynek, hogy az építészetben is kulcsfontosságú a szerepe, hiszen megtartja, stabillá és biztonságossá teszi az egyes termékeket. Műszakilag tehát egy speciális teherviselő elem, amely a bútorok esetében megtámasztó szerkezetként, kinyúló tartókarként, valamit az adott teherbírásnak megfelelő terhelhető támasztékként jelenik meg. Egy nehezebb, nagyobb tömegű szekrényt például konzol rögzíti a falhoz. A konzol és az egyéb tartóelem ek listáját Ön is megtekintheti és megvásárolhatja bútorszerelvény webáruházunkban!

Egyéb tartóelem

Ha bútoralkatrész, akkor biztonság és stabilitás. A biztonságért és stabilitásért márpedig a bútorszerelvény: a konzol és az egyéb tartóelemek felelnek. Ezek megfelelő használata, adott műszaki és fizikai tulajdonságai tartják egyben, vagy éppen tartják biztonságban a bútort a falra függesztve. Az „ikea” típusú függesztők gondoskodnak a stílusos, dizájnos megjelenésért is: kaphatók fehér, cseresznye, barna, kőris, tölgy és éger színekben. A színek sokszínűsége feldobja és kiegészíti a bútor hangulatát. A tartóelemek beszerezhetők bútorszerelvény webáruházunkban is. Mindössze néhány kattintás és házhozszállítás útján megkapja tőlünk a csomagot!
Összesen: 62 termék a kategóriában
23,82 Ft- 16 847,30 Ft

Fali konzol

A fali konzol használatával jelentős helyet spórolhatunk meg a térben. A falfüggesztéses polcok kitűnő tároló eszközök, hiszen így a polcok alá is pakolászhatunk még bőven. Ez a speciális bútor alkatrész olyan bútoripari kiegészítő, melynek kiválasztásakor a méretre és maximális teherbírásra kell elsősorban odafigyelnünk. Tehát a tartóelem terhelhetőségénél nagyobb tömeget nem lehet az eszközre helyezni; a szerelvény méretét pedig a polc méretéhez kell igazítani mélységében, magasságában és szélességében egyaránt. A fali konzol jelentősebb típusai: dönthető, forgatható; dönthető és forgatható; kétkaros; valamint a mennyezeti konzolok.
Összesen: 96 termék a kategóriában
323,10 Ft- 457 557,69 Ft

Függesztő

A függesztő olyan három irányban állítható bútor kiegészítő alkatrész, mely a belsőépítészeti és bútoripari elemek alap- és kiegészítő elemei közé tartozik. A szekrény- és polc függesztő elemek (a függesztő, a takarósapka, a függesztő sín) az állítható vasalatnak köszönhetően utólag is beszerezhető cikkek itt, nálunk, a bútorszerelvény webshopunkban. A bútorszerelvény kiválasztásának fő szempontjai a megfelelő méret (mélységében és magasságában), valamint a függesztő maximális terhelhetősége, melyet túllépni semmi esetre sem szabad, mert az könnyen balesetveszélyhez vezethet.
Összesen: 71 termék a kategóriában
72,97 Ft- 178 116,70 Ft

Sarokvas és laposvas

Egy bútor számos alap- és kiegészítő elemmel rendelkezik. Ezeket a bútor alkatrészeket össze kell hangolni, hogy a bútorzat ajtajai, polcai és szekrényei megfelelőképpen, hosszú éveken át működőképesek és biztonságosak legyenek a felhasználóik számára. A sarokvas és laposvas többféle kivitelben, a bútorzatnak és a hely adottságainak megfelelően több méretben kerülnek forgalmazásra. A sarokvas és laposvas a bútorajtó alkatrésze, mely rendelkezik nyílási átmérővel, valamint a beépítéséhez szükséges, éppen odaillő, megfelelő csavarokkal. A méreteket megtekintheti bútorszerelvény webáruházunk termékkínálatában!
Összesen: 16 termék a kategóriában
23,61 Ft- 713,91 Ft

Polctartók és egyéb szerelvények

Ha bútorszerelvény, akkor biztonság és stabilitás. A biztonságért és stabilitásért márpedig a bútorvasalat: a konzol és az egyéb tartóelemek felelnek. Ezek megfelelő használata, adott műszaki és fizikai tulajdonságai tartják egyben, vagy éppen tartják biztonságban a bútort a falra függesztve. Az „ikea” típusú függesztők gondoskodnak a stílusos, dizájnos megjelenésért is: kaphatók fehér, cseresznye, barna, kőris, tölgy és éger színekben. A színek sokszínűsége feldobja és kiegészíti a bútor hangulatát. A tartóelemek beszerezhetők bútorszerelvény webáruházunkban is. Mindössze néhány kattintás és házhozszállítás útján megkapja tőlünk a csomagot!
Összesen: 530 termék a kategóriában
5,15 Ft- 443 799,16 Ft