• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Fogas
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Fogas - bútor szerelvény kiemelkedő minőségben

Fogas - bútor szerelvény kiemelkedő minőségben

A fogas betölti a teret. Akkor, ha egyszerű, szolid vagy éppen különleges külsejével felhívja magára a figyelmet. Praktikus, hiszen a kabátok, sálak és sapkák könnyen és esztétikusan elférnek az előszobában vagy egy váróteremben. A klasszikus, a modern, az egy- vagy többakasztós példányok mind megtalálhatók bútorszerelvény webáruházunkban. Nézzen körül Ön is nálunk! Az XL méretek termetesebbek mind hosszúságban, szélességben és magasságban. Találhat fekete, króm, szatén, réz, patinált fém vagy éppen antik hatású fogasokat is. Önnek melyik tetszik a legjobban? Melyik darab illene leginkább bútorához?

Fém fogas

Szeretjük a szépet. És azt, ami praktikus. Ami jó árban van, ami megfelel az elvárásainknak. Egy fém fogassal nem foghatunk mellé. Tökéletes bútor alkatrész, mely változatos felületével tökéletesen passzol a legtöbb bútortípushoz otthon, a munkahelyen vagy különféle közösségi helyszíneken. Bútorszerelvény webshopunkban találhat fekete, króm, szatén, réz, patina és antik hatású fém fogasokat is. Ha méretben nagyot szeretne, nézze meg az XL méretűeket! A rendelését egyszerűen, néhány kattintással leadhatja. A csomagban küldjük a felszereléshez szükséges csavarokat, így amint megérkezik a termék, akár már azonnal fel is szerelheti azt!
Összesen: 516 termék a kategóriában
236,09 Ft- 1 915 033,88 Ft