• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Drót vasalat
  3. Kamraszekrény
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Kamraszekrény - bútor kellék és kiegészítő

Kamraszekrény - bútor kellék és kiegészítő

Egy kamra mindig jól jön a háznál. Hiszen oda minden elrejthető, ami nem minden nap kerül az ember keze ügyébe. A kihúzható kamraszekrény így nem véletlen, hogy a konyhai tárolás legideálisabb formája, ráadásul annak kialakítása és elemei is árban kedvezőek, mégis tartósak és minőségi alapanyagból készülnek. A kamraszekrények lehetnek méretre szabottan kosarasak vagy kihúzhatóak. Mindkét típus rendkívül népszerű a háziasszony körében. A kihúzhatósnál elég egy mozdulat, s máris a kívánt gyümölcs, liszt vagy cukor a kezünkben lehet. Tekintse meg bútor alkatrészek széles és sokrétű kínálatát és rendelje meg még ma bútorszerelvény webáruházunkból!

Strong kamraszekrény

A kihúzható és kosaras kamraszekrények praktikus bútorelemei a konyhának, hiszen a konyhai felszereléseknek, eszközöknek és alapanyagoknak így egészen biztosan helyük lesz a konyhában. A Strong kamraszekrényt több okból is szeretjük. Jól néz ki. Esztétikus, egyszerű vonalaival tökéletesen illeszkedik a konyha képébe. A Strong gyártatta bútor magas minőséget képvisel minden elemében, ezért biztos, hogy a vasalat hosszú-hosszú éveken keresztül szolgálja a felhasználók igényeit. Bútorszerelvény webáruházunkban mindezeket a termékeket jó, kedvezményes áron szerezheti be, így akár ma megvásárolhatja kedvenc Strong kamraszekrényét!
Összesen: 31 termék a kategóriában
7 999,69 Ft- 311 615,25 Ft

Kesseböhmer kamraszekrény

A Kesseböhmer neve egyet jelent a prémium bútorszerelvényekkel és a legmagasabb szintű bútormechanikai alkalmazásokkal.
Összesen: 132 termék a kategóriában
5 203,52 Ft- 1 476 504,75 Ft

Vibo kamraszekrény

A Vibo kamraszekrényei akkor kerülhetnek előtárbe, amikor más gyártók már feladják, pl. a magasság, vagy a szélesebb korpusz miatt.
Összesen: 111 termék a kategóriában
4 188,42 Ft- 1 422 831,25 Ft