• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Drót vasalat
  3. Konyha vasalat
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Konyha vasalat - bútor alkatrész

Konyha vasalat - bútor alkatrész

A konyha. Életünk egyik legfontosabb színtere. Éppen ezért fontos, hogy a helyiség praktikus, otthonos és az ízlésünk számára minden tekintetben megfelelő legyen. Annak érdekében azonban, hogy a konyha ne csak szép, de tartós is legyen, szükség van a legjobb minőségű konyha vasalatra, aminek minden eleme a professzionalizmust képviseli. És hogy mi tartozik a konyhai vasalat kategóriájába? Minden, ami tároló, ami fiók, ami polc. Ami funkciót tölt be a konyhában, és amik rendszerezik a sok holmit és segítik egy háziasszony mindennapi munkáját. A gyártók (Hettich, Strong) kínálata széles. Mindegyikőjük igyekszik jót, jó áron gyártani. Önnek vajon melyik fog közelebb állni az ízléséhez? Melyik mellett fog végül dönteni?

Strong konyha vasalat

A konyhában mindennek helye kell, hogy legyen. Különben, ha felborul a rend, sokkal nehezebbek lesznek a mindennapok. Megfelelő konyhabútor nélkül tehát nem lehet praktikus egy konyha. Polcok, fiókok, tányér- és evőeszköz tartók… ezek mind-mind a konyhai vasalat elengedhetetlen részét képezik. Konyhabútor gyártók közül a két egyik legnagyobb és legnépszerűbb a Hettich, valamint a Strong. A Strong belső fiókjai, kosarai professzionális minőséget, egyedi stílust, és kitűnő árat jelentenek. Ezek a konyhai vasalatok bárki számára elérhetőek. Bútorszerelvény webáruházunk konyhai kellék és alkatrész kínálata széles, így Ön is megtalálhatja a számára megfelelő bútorfelszerelést!
Összesen: 44 termék a kategóriában
3 970,18 Ft- 206 370,02 Ft

Hettich konyha vasalat

A legfontosabb a konyhában, hogyha lehet, minden a keze ügyünkben legyen. Hogy minden egy karnyújtásnyira helyezkedjen el tőlünk, mégis maradjon elegendő tér a helyiségben. A konyhabútor, valamint a konyhabútor alkatrészek kiváló és professzionális minőségét a gyártó: Hettich garantálja. A Hettich konyha vasalat ugyanis egyedi fiókrendszereivel, tárolóival a konyhában kellemes és élhető életteret biztosítanak az ott lakók számára. A krómozott nemesacélból készülő Hettich tányértartó csepegtető rácsot mindenki szeretni fogja. Mert jól néz ki, mert egyszerű, mégis praktikus és rendkívül helytakarékos.
Összesen: 1 termék a kategóriában
60 193,67 Ft- 60 193,67 Ft

Egyéb konyha vasalat

A konyhabútorok gyártásához megszámlálhatalanul sok elem kapcsolódik. Ebből jó néhány nem sorolható konkrét bútorszerelvény kategóriába, vagy az adott bútorkellék kategória csak néhány terméket tartalmazna.
Összesen: 14 termék a kategóriában
265,01 Ft- 72 515,59 Ft

Kesseböhmer konyha vasalat

A Kesseböhmer neve egyet jelent a csúcskategóriás bútorvasalatokkal és a legtökéletesebb bútormechanikai megoldásokkal.
Összesen: 179 termék a kategóriában
347,60 Ft- 1 452 725,00 Ft

FGV konyha vasalat

Az FGV neve egyet jelent a megbízható bútorvasalatokkal, széles palettájuk szinte minden igényre nyújt megoldást.
Összesen: 3 termék a kategóriában
38 483,39 Ft- 438 131,59 Ft

Forest konyha vasalat

A Forest az egyik legnagyobb hazai bútorszerelvény forgalmazó, ennek megfelelően a konyhabútorgyártás valamennyi szegmenséhez kínálnak megoldást.
Összesen: 307 termék a kategóriában
243,36 Ft- 808 426,44 Ft

Vibo konyha vasalat

A konyhában mindennek helye kell, hogy legyen. Különben, ha felborul a rend, sokkal nehezebbek lesznek a mindennapok. Megfelelő konyhabútor nélkül tehát nem lehet praktikus egy konyha. Polcok, fiókok, tányér- és evőeszköz tartók… ezek mind-mind a konyhai vasalat elengedhetetlen részét képezik.
Összesen: 85 termék a kategóriában
547,34 Ft- 195 859,97 Ft